Frederikshavn Gl. Station som Fremo-projekt

af Josax1978, 11/1 2017, 03:39 (2716 dage siden) @ Carsten B. Thomsen

Carsten.
Netop fidelyard er det værste ved fremo.
Alt er så perfekt, når man ellers snakker fremo, med vognkort, køreplaner, godsplaner og fragtkort.
Men så har man lavet noget så tåbeligt som fidelyards, for at få flere tog i planen.

(Fidelyard er et sted, hvor man må "rangere" med hænderne og tage lokomotiver og vogne af og på. Typisk bruges stedet til at tage en masse vogne og lokomotiver af, som ikke er omlitreret og patineret. Og derudover køres der ofte fyld tog fra fidelyard til fidelyard, som skal give flere tog i planen)

Desværre er der mange der bestiller godsfragter til/fra deres medbragte station, fra fidelyard og ikke kun sender overflødige tomme vogne eller bestiller tomme vogne fra fidelyard. Dermed er man til træf uden at bestille og dele sine fragter med de øvrige deltagende medlemmers medbragte stationer og man kunne derfor ligeså godt stå hjemme og sende godsfragt til en skjult opstillingsbanegård.
Og da fidelyards oftest er uden landskab og signaler, er det store kedelige områder, der fylder op i en hal. Oftest er der minimum 2-3 fidelyards, ved et fremo træf.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak