Frederikshavn Gl. Station som Fremo-projekt

af Muncken, søndag 08. januar, 2017, 14:59 (1724 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hej Carsten.

Min erfaring omkring at bygge moduler samt tråden her siger mig at du er på ingen måde klar over projektets omfang.

Desværre har vi endnu ikke set dig på et træf hvor mange fif kan høstes gratis og dermed spares både tid og penge. Du står med et projekt der næppe kan realiseres for under 50.000 kr og 2000 timer.

Men okay, hvis du ikke kan overskue at tage en rutebil til Onsild, så ser jeg næppe det her som andet end en drøm- og bevares, det vil jeg ikke tage fra dig jeg om nogen kender glæden ved at drømme.

Tag ikke dette ilde op, men som en lille provokation til at komme med ud til træf og se hvad det rent faktisk er for noget!

Mvh Muncken


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen