Avatar

Frederikshavn Gl. Station som Fremo-projekt - modulben

af Carsten B. Thomsen @, Frederikshavn, fredag 23. august, 2013, 12:18 (2657 dage siden) @ Carsten B. Thomsen
redigeret af Carsten B. Thomsen, fredag 23. august, 2013, 12:21

Der er gang i noget spændende nyudvikling i Fremo's regionalgruppe i Sydbayern (som åbenbart ikke er med på listen ?) hvad angår ben til moduler.
Således har de "vist ben frem" her i foråret - de kaldes for X-Haxn og udmærker sig ved at fylde meget lidt, når de ikke er i brug (se evt. billede).
De kan sættes fast under modulerne således, og de kan højdejusteres med en skruetrækker uden at man skal løfte i modulerne, og uden at man behøves at knæle ned på gulvet - det er da smart!.
Der kan ses en skitse her.

Af teksten fremgår, at der er brugt 28 x 28 mm høvlede profiler med affaset kant.
For os nærig... øh, sparsommelige mennesker kunne 25 x 50 mm høvlet forskalling uden knaster måske bruges ?.
En ulempe kunne være, at de gennemgående huller i midten, dvs. lige der hvor benene er mest belastet, er med til at svække dem.
Dette vil 25 x 50 mm høvlet forskalling uden knaster måske bedre kunne holde til ?.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen