Mck Me 1502 på C skinner - ingen brok

af Morten Flindt Larsen, København K, søndag 08. januar, 2017, 13:40 (1520 dage siden) @ jaer

Der var flere der skrev om at AC folkene klager og brokker sig over modellerne der ikke kan køre ordentligt på vores legetøjskinner.
Mvh Lennart


De "flere", der ikke kan lide os AC-folk, kan jeg tælle til 3 (tre).

Nej nej da, der er mange, mange flere! Det kan du være ganske sikker på. Du kan ikke bygge en statistik på en internetdebat med ganske få deltagere.

Og de mener, at markedet kan undvære 40% af kunderne??

Nogle gør måske, ja. Selv er jeg optimist og mener, at ud af de 40 % vil størstedelen ikke forlade markedet, selv om de skulle undvære AC. Det vil kun fundamentalisterne.

Nå, lad os AC-folk nyde mulighederne som (åbenbart) "anden-rangs-modeltogsfolk", og så hygge os med vores hobby, hvor vi da trods alt ikke går ned med en depression, hvis der smutter en nitte eller to et sted.

Selvmedlidenheden ved at værre indbildte "anden-rangs-modeltogsfolk" er skam meget værre end en depression, hvis der smutter en nitte eller to et sted. Men det er da rigtigt, at mange får en nydelse ud af selvmedlidenhed.

[image]

Venlig hilsen
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen