Mck Me 1502 på C skinner

af UTJ, 6/1 2017, 02:17 (2673 dage siden) @ Thomas Jespersen

Det er da bare noget konstruktøren tager højde for når han/hun designer og bygger modellen. Trix kunne sagtens finde ud af det for mange år siden.

"for mange år siden" var DC-modeller heller ikke så skalatro. Det er mange blevet og dermed er livet blevet sværere for de bagsræberiske Märklin-kunder, der absolut vil købe modeller som giver problemer på deres elendige spor.

Det I siger er at fabrikanterne skal lave flere modelmæssige kompromiser for at glæde jer, men til ugunst for DC-kunder. Jeg tror i stedet I skal være glade for den iver der har været for at udvikle nye modeller, for det er DC-folk som trækker læsset i det ofte ulønnede udviklingsarbejde med nye modeller (i DK). Og dem som finansierer og lægger kapital til er også til DC.

Hvis AC-folket evnede selv at udvikle gode danske modeller kunne de jo blot starte en produktion. Og så sælge mindre skalatro DC-udgaver.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak