Mck Me 1502 på C skinner

af UTJ, fredag 06. januar, 2017, 02:17 (1482 dage siden) @ Thomas Jespersen

Det er da bare noget konstruktøren tager højde for når han/hun designer og bygger modellen. Trix kunne sagtens finde ud af det for mange år siden.

"for mange år siden" var DC-modeller heller ikke så skalatro. Det er mange blevet og dermed er livet blevet sværere for de bagsræberiske Märklin-kunder, der absolut vil købe modeller som giver problemer på deres elendige spor.

Det I siger er at fabrikanterne skal lave flere modelmæssige kompromiser for at glæde jer, men til ugunst for DC-kunder. Jeg tror i stedet I skal være glade for den iver der har været for at udvikle nye modeller, for det er DC-folk som trækker læsset i det ofte ulønnede udviklingsarbejde med nye modeller (i DK). Og dem som finansierer og lægger kapital til er også til DC.

Hvis AC-folket evnede selv at udvikle gode danske modeller kunne de jo blot starte en produktion. Og så sælge mindre skalatro DC-udgaver.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

På sporet af Italien

På sporet af Italien
Pris 150 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen