Mck Me 1502 på C skinner

af UTJ, søndag 08. januar, 2017, 05:08 (1242 dage siden) @ seg

Jeg skriver som forbruger af modelbaneprodukter, og plæderer blot for en fyldestgørende varedeklaration.
Hvis dette er et problem for producenterne kan de jo blot hæve priserne for at dække de dermed forbundne omkostninger. Modeltog er jo i forvejen for billigt, ikke sandt?

"varedeklaration, oplysninger om en vares fremstilling, indhold, bortskaffelse m.m., som kan være af betydning for den handlende, forbrugeren og den kontrollerende myndighed; en varedeklaration formidler information direkte i form af mængdeangivelser, ingredienser, E-numre mv.

Gældende levnedsmiddellovgivning fastsætter regler for færdigpakkede levnedsmidlers betegnelse og angivelse af ingredienser, tilsætningsstoffer og holdbarhed. Se også levnedsmiddelkontrol."

Kilde

se f.eks. også her

En "varedeklaration" vil for et stykke modeltog vil nok være i retning af "farlig at indtage, uegnet som levnedsmiddel", "skal bortskaffes som elektronikaffald", "indeholder xx% ABS-plast, xx% zink osv......"

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emneKommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen