Mck Me 1502 på C skinner

af Thomas Jespersen @, Odense S, 7/1 2017, 00:52 (2628 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Nu hører det med til historien at da Heljan trådte ind på det engelske marked var englænderne glade bare hjulene blev siddende på når man løftede materiellet fra sporet. Det var et meget nemt marked at komme ind på.

Nu var det netop vogne der blev fremstillet af Roco og ikke noget AC spoecifikt. Desuden har alle deres lokomotiver med undtagelse af SB 52 og første udgave af ML6 kunnet fås til AC-drift. Ville de mon blive produceret hvis ikke der var et marked for det? Så jeg syntes ikke dit argument om at DC kørerne holder markedet oppe holder. Der er mange AC kørere der ikke kører med rullende materiel fra Märklin, men fra andre producenter.

Thomas


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak