Mck Me 1502 på C skinner

af Lennart H, fredag 06. januar, 2017, 12:50 (1481 dage siden) @ UTJ

hej
Andre producenter kan da lave industri spionage og købe et Märklin lok. og skinner og se hvordan de får dem til at blive på sporet. Nogle spor som vorherre har skabt i vrede ifølge flere indlæg. Personligt vil jeg hellere have nogle ukurante klodsede hjul som passer til skinnerne, og der med problemfri kørsel.


Ja Märklin er haram. Men hvorfor i alverden køber man et fint ME-lok, når det vigtigste er at hjulene kan fungere på blikspor - så skal man da bare holde sig til Märklins vidunderlige frembringelser.

Nu skal vi jo lige huske, at det lader til at jeg er den eneste der har haft de problemer med MCKs ME.
Jeg har masser af lokomotiver der ikke er fra Märklin eller Roco og de fungerer allesammen fint. Blandt andet MCKs MZ3. Så derfor, købte jeg en ME også og jeg har ikke fortrudt! Den skal nok komme til at køre upåklageligt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Strejftog VII, Gennem Danmark med Dancker

Strejftog VII, Gennem Danmark med Dancker
Pris 277 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen