Mck Me 1502 på C skinner

af UTJ, lørdag 07. januar, 2017, 11:45 (1478 dage siden) @ Bent Larsen

Hej
Efter nattens debat vil jeg da takke alle DC køre for at der stadig findes modelbaner i Danmark. og så har jeg lige et spørgsmål, er der nogen af de herre der spurgt McK og Hobbytrade om de betragter sig som KUN DC fabrikanter, eller er det et slag i luften.
vh

.
Du læser åbenbart ikke hvad jeg skriver.

Eller forstår det ikke.......:-|

Jeg skriver blot at stort set alle modellers initiativtagere i DK er fra DC-fraktionen. Jeg skriver netop at I AC-elskere blot kan deltage aktivt i stedet for blot at kræve tilpasninger, som går ud over DC-kundeflertallet. Og det koster ikke en bondegård, kun et parcelhus at starte op, så AC kan få sine helt egne modeller efter egne specifikationer.

Jeg tror at alle fabrikater betragter som leverandærer til både AC og DC. Men lysten til at fremstille kompromismodeller er nok ikke til stede, for hvornår er nok nok - færst C-skinner, dernæst krav om blikskinner eller kompatibelt med Brio-baner.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen