Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 20/4 2019, 19:47 (1823 dage siden) @ Morten Flindt Larsen


Markedet regulerer sig selv. Det er næppe alt ældre modeltog, hvor priserne er er dalende. Mange ældre (hvad jeg betragter som) kvalitetsmodeller ser man sjældent udbudt til salg overhovedet, så den type modeller, som det danske modeljernbanemarked er mættet af, må vel være "de andre modeller", herunder fantasimodellerne og de modeller, som er acceptable - indtil der kommer en mere korrekt model. Men naturligvis er der også flere og flere dødsboer, som skal realiseres.
På det stopmættede marked synes der drsuden at være en del usælgeligt fabriksnyt tog, som måske en ikke så brancheerfaren forhandler har indkøbt som "et godt tilbud" hos en producent ud fra en filosofi om, at alene varemærket kan sælge og at det ikke har nogen betydning, hvad det indkøbte modeltog konkret forestiller. Markedet består af flere forskellige niveauer både af forhandlere og kunder.

Man ser nogen gange noget modeltog, hvor man ryster lidt på hovedet ja.

Men så er det godt at man har friheden til at fravælge.

Og enig, noget modeltog holder naturligvis priserne. Det ser man da, når der dukker noget op engang imellem. Som fx visse ting med korrekt dansk forbillede.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak