Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Morten Flindt, 27/1 2019, 21:36 (1906 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Morten Flindt, 27/1 2019, 21:39

Det tror jeg ikke, at "nogen" skal hviske alt for højt om. Så vidt jeg kan se, havde TKVJ's QB-vogne indbyrdes lidt afvigende skriftstørrelser. Se fx bogen "Troldhedebanen" omkring side 215, Det er muligt, at du har ret med QB 301, men så prøv at dokumentér det med et foto af skriften på QB 301 og ikke et foto af skriften på QB 311. I øvrigt viser fotoet af modellen en prøvemodel, og der behøver vognnummeret ikke at være fastlagt.

.
Du er altså involveret :-) Nå, men jeg køber nu vognen under alle omstændigheder :-) :-)

Det skal du ikke regne med, at jeg er, bortset fra, at jeg kender "nogen", som er. :-)

.
Pludselig opstod der en mulighed for at sammenligne:

[image]

[image]

Fremragende dokumentation, Svend! Tak! :-) :-) :-) Jeg er ret sikker på, at budskabet vil blive båret videre til Brawa af rette vedkommende. :-D Om skriftstørrelsen så bliver rettet, ved jeg ikke. Bræddemellemrummene på modellen kan være en hindring for pæn trykning, om end teksten skal næsten flugte i venstre side.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak