Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Svend B J, 24/1 2019, 20:09 (1972 dage siden) @ UTJ

Mon ikke der er lige så meget fantasi over bemalinger fra andre lande - dokumentationen er nok blot ikke så let tilgængelig i DK - for en gangs skyld har de da også brugt et fantasinummer........

.
Jo, i høj grad. Seriøse tyske modelbanefolk ryster også på deres hoveder, men der er sikkert købere, for ellers ville de fantasifulde tyske (reklame-)vogne ikke blive produceret.
Albanivognen vil sikkert også finde købere i Danmark, selv om der er udsendt flere udgaver af den korrekte vogn (de korrekte vogne).
Gad vide hvem der rådgiver Brawa, for der kunne findes andre og mere korrekte danske modeller at fremstille. Men nu er det ikke skidt det hele; der er flere interessante modeller i deres program af udenlandske vogne, som har kørt i Danmark - som endda er rigtig flotte og korrekte!

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Verdens bedste Ib Spang Olsen

Verdens bedste Ib Spang Olsen
Pris 180 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak