Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Morten Flindt, 25/1 2019, 21:07 (1518 dage siden) @ Bent Larsen
redigeret af Morten Flindt, 25/1 2019, 21:55

Hej
For dem der " kun " har modeltog, og ikke internerer sig så meget for 1:1, er fantasivogne vel bare en vogn de gerne vil have på deres anlæg, fordi den ser for dem rigtig ud, og kan der for sælges.
vh
Bent Larsen

Nemlig. De kan sælges. Ellers blev de formentlig ikke fremstillet. Men derfor er det også 100 % på sin plads, at "anderledes tænkende", som gerne vil køre modeltog med så stor lighed med forbilledet som muligt, bliver gjort opmærksom på, at en given ny model er fri fantasi og på niveau med en reklamekuglepen, uden at nogen straks føler sig kaldet til at galpe op om "nittetælleri" etc. For min skyld kan folk lege med "reklamekuglepenne", så meget de lyster. Det rager mig en høstblomst. Men det er ikke dem, der "kun" har modeltog, som kan afgøre, hvad der er en korrekt model og hvad ikke er korrekt. Som du skriver, interessere de sig jo ikke så meget for 1:1, så det er lidt latterligt, at de overhovedet går ind i en debat herom.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak