Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Morten Flindt, 31/1 2019, 09:51 (1587 dage siden) @ Claus E. Hansen

Det er netop også lige min pointe. Så lad dog for pokker være med at købe modellen, hvis man ikke er tilfreds med den... Der er mig bekendt ikke indført købetvang for modeller fra Brawa. Ikke endnu da! ;-)

Mvh
Claus


Hvorfra i alverden har du og @bygger01 fra, at der skulle være nogen der er så tåbelige, at de køber en vogn, som de véd, de ikke er tilfreds med? Er der folk i jeres bekendtskabskreds, som gør det? Eller mener I snarere, at de kritisk indstillede er så dumme, at de gør det?

Og at Brawa ligefrem skal have et OK fra et eller andet parnas, inden de udsender en model? Det er da vist en konspirationsteori.

Det er godt nok en særpræget fantasi, I har. Måske er det, som får jeres pointe til at virke useriøs.

Det er helt naturligt, at nye modeller underkastes et kritisk eftersyn og ikke bare æder tingene råt. Sådan er det med de fleste forbrugerprodukter. Se blot på forbrugerbladet "Tænk". Men dér er der måske også for meget "skriveri" efter jeres smag?

Vh
Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Tog - Alle tiders historie

Tog - Alle tiders historie
Pris 118 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak