Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Thomas Albøg Olsen @, fredag 19. april, 2019, 11:40 (482 dage siden) @ Morten Flindt

Jeg var af den opfattelse at dine tilkendegivelser i denne tråd, var lidt overilede, men der er på ingen måde tilfældet forstår jeg nu. Nu forstå jeg at du rent faktisk er ligeglad med alle landets modelbaneentusiaster og at din selvtilstrækkelighed ikke tillader dig at lytte til andres mening.

Det er alene dig som ”ekspert” - i hvad om jeg må spørge - som afgør, hvad der er korrekt og hvad pøblen har at rette sig efter. I denne tråd har du tidligere skrevet at du: ”Er en sand mester i arrogante og nedladende indlæg”, hvilket du endnu engang har slået eftertryggeligt fast.

Niveauet på debatten i denne tråd har tidligere ført til at WEB master låste tråden, og det passer dig sikkert fint til dit ego, at dine perfide og selvtilstrækkelige bemærkninger hermed kommer til at stå uimodsagt.

Rigtig god Påske – og tag den lidt med ro,
forhøjet blodtryk er skadeligt for helbredet

Mo 568 alias Thomas Albøg Olsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen