Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Morten Flindt Larsen, København K, 19/4 2019, 18:59 (1881 dage siden) @ modeljernbane

Jeg købte for mange år siden, måske omkring 2000, en ombygget Märklin 3029, som skulle gøre det ud for en F, ja med lidt god vilje kunne den da også godt minde lidt om det. Hvem var det som lavede de lok? Jeg købte min i en meget lille butik, i en baggade i Viborg, ved ikke om butikken stadig eksisterer? Lokomotivet har jeg stadig og aldrig prøv kørt den, så jeg kan ikke udtale mig om den køre godt eller skidt. En dag bliver det vel aktuelt at prøve den, så vidt jeg husker var 3029 ikke noget at skrive hjem om.:-)

Desværre kan jeg ikke hjælpe med producenten, men mon ikke den gode Torben Ziegler har lokomotivet med i sine lister og kan hjælpe med navnet?

Vh
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak