Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, fredag 19. april, 2019, 21:59 (524 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Claus E. Hansen, fredag 19. april, 2019, 22:58

Men nu er det ikke skidt det hele; der er flere interessante modeller i deres program af udenlandske vogne, som har kørt i Danmark - som endda er rigtig flotte og korrekte!

Helt enig. Mange glemmer faktisk at der i epoke III og IV kørte temmelig mange udenlandske godsvogne i togene, og her laver Brawa nogen helt fantastiske og detaljerede modeller.

Mht. fantasivognene, de er altså kommet for at blive, fordi de bliver solgt, for ellers blev de ikke lavet! Men husk, der er altså endnu ikke udsendt en folketingslov om, at man skal købe alle Brawas nye fantasivogne til samlingen. Ironi kan forekomme :-D :-D '

Der er så mange afarter af modeltog at dyrke, så der er også plads til fantasivogne (men kunne som sagt ikke selv drømme om at købe dem). Der hvor jeg står af, er når nogen mener at deres interesse af modeltog er "Gud", alt andet dur bare ikke!

Hvis salget af fantasivognene kan være til at finansiere at der kommer nogen flere af de rigtig spændende vogne fra epoke III, der har været igennem Danmark, så er det da bare kanon!

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

En baneingeniørs erindringer 1859-1889
En baneingeniørs erindringer 1859-1889
Pris 188,- kr.
 Læs mere 

Jernbanebøger

Københavns banegårde
Københavns banegårde
Pris 276,- kr.
 Læs mere 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen