Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 19/4 2019, 21:59 (1509 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Claus E. Hansen, 19/4 2019, 22:58

Men nu er det ikke skidt det hele; der er flere interessante modeller i deres program af udenlandske vogne, som har kørt i Danmark - som endda er rigtig flotte og korrekte!

Helt enig. Mange glemmer faktisk at der i epoke III og IV kørte temmelig mange udenlandske godsvogne i togene, og her laver Brawa nogen helt fantastiske og detaljerede modeller.

Mht. fantasivognene, de er altså kommet for at blive, fordi de bliver solgt, for ellers blev de ikke lavet! Men husk, der er altså endnu ikke udsendt en folketingslov om, at man skal købe alle Brawas nye fantasivogne til samlingen. Ironi kan forekomme :-D :-D '

Der er så mange afarter af modeltog at dyrke, så der er også plads til fantasivogne (men kunne som sagt ikke selv drømme om at købe dem). Der hvor jeg står af, er når nogen mener at deres interesse af modeltog er "Gud", alt andet dur bare ikke!

Hvis salget af fantasivognene kan være til at finansiere at der kommer nogen flere af de rigtig spændende vogne fra epoke III, der har været igennem Danmark, så er det da bare kanon!

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak