Igen "danske" fantasivogne fra Brawa

af ME 1526, 28/1 2019, 16:35 (1886 dage siden) @ Morten Flindt

Desuagtet kunne det være en god kandidat til "Årets danske model", hvis og såfremt sådanne afstemninger stadig afholdes. :-) :-) :-)

Hej Morten
Hvorfor skal DMJU´s "årets model" nu blades ind i denne diskussion. Er det endnu et forsøg på at nedgøre denne konkurrence fordi der er andre der har en anden indfaldsvinkel til modeltog end din ekspertviden og holdning.
Er du sur over at det ikke er jer eksperter der skal afgøre hvad der er godt, korrekt og hvad der skal laves til det danske marked, og skal bestemme hvad vi andre kan købe af modeller til vores modelbane. Jeg syntes at i glemmer at de mellem 8-10000 der har modeltog som hobby, har forskellige indfaldsvinkler til hobbyen. Nogle samler på øl vogne (korrekte eller ej) nogle samler på reklame vogne (fantasivogne), andre køber en vogn som de syntes er flot (korrekte eller ej) og nogle køber kun 100% korrekte vogne. Vi har alle vores forskellige behov, også for såkaldte fantasi vogne. Det er fint og ok at diskutere om farven på en model er korrekt, er det den rigtige litreringen, kan der gøres noget for at den pågældende model kommer så tæt på virkeligheden som muligt. Men vi kan ikke altid lave 100% korrekte kopier af 1/1
Husk, det at lave modeltog også er en forretning, hvor man en gang i mellem er nød til at optimere driften og sælge produkter af forme der ikke er helt korrekt i forhold til det der har kørt i DK, for så måske kunne have råd til at lave et produkt som er målrettet og så korrekt som muligt til det, for de fleste internationale producenter, et lille danske marked.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak