Avatar

Mck "Gummivogne".

af Futfar, Kajerød, 17/10 2015, 16:07 (3122 dage siden) @ Lasse St

Da det jo ikke er uden øgede omkostninger, 2 gange at skulle sende ukorrekte vinduer frem og tilbage til Kina, er det vel naturligt, at den oprindeligt opgivne salgspris næppe kan holdes. Der er jo ikke andre end os forbrugere til at betale for evt. fejl i produktionen.
At man så i sit stille sind kan undre sig over at sådanne fejl kan opstå, er så en anden ting.
Langt de fleste modeljernbaneproducenter - på verdensplan - har fået/får deres modeller - eller dele heraf - produceret i Kina, med stærkt varierende succes. Selv hæderkronede Märklin har forsøgt sig i Kina, men det er vist ophørt; og det er der vel en god grund til!
Historier og fakta, om kinesernes måde at gøre tingene på, skal jeg ikke her komme ind på, da jeg ikke har viden fra "hestens mule", men en lang række horrible beretninger, kan give indtryk af, at det er klogt at have en repræsentant konstant til stede under produktionen i Kina. Og det koster så også et eller andet!
Set i det lys, kan selv en - for nogen - bagatel, have indflydelse på salgsprisen af en model!

Kvalitet koster, og da kvaliteten stadig ønskes højere og højere, må producenterne modsvare de ønsker/krav der stilles, ud fra devisen om, er det for godt/dyrt, sælges der for få eksemplarer. Er produktet OK, sælges der nok til at producenten kan køre videre med udvikling af nye produkter, og dermed have den nødvendige fortjeneste.

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak