Avatar

Model BR 53...

af Futfar @, Kajerød, onsdag 20. februar, 2019, 19:07 (577 dage siden) @ Steff

Gode Steff...

Ihh du altforbarmende.:-) , sikke en mængde info du har præsteret at finde frem til/være i besiddelse af, omkring det/de loks, der som model hedder BR 53. Jeg har svært ved ikke at tilkendegive min næsegrus beundring over din enorme viden på området. (Nu har du jo så også en solid viden om 'jernkrigsbiler på larvefødder', som uindviede måske vil kalde det som vi indviede kalder bæltekøretøjer) :-D :-D :-D .

Ud fra din særdeles fyldestgørende redegørelse, og fine tegning, er der dog flere spørgsmål der trænger sig på, men disse er næppe relevante for dette forum, da disse omhandler tekniske detaljer, som jeg ikke helt forstår. Ikke fordi jeg har nogetsomhelst imod at udstille min manglende viden på området offentligt - det være hermed gjort - men det er jo ikke sikkert at dette forums læsere deler mine ønsker om yderligere viden på visse punkter.

Jeg vil derfor spørge om det er OK, at jeg via din e-mail, stiller lidt flere spørgsmål?

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen