Er dette så et fantasilok ?

af Svend B J @, lørdag 16. februar, 2019, 09:58 (583 dage siden) @ Morten Flindt


Märklins model er en glimrende måde at formidle historie på. Mange mennesker vil nok have et lidt abstrakt forholde til sådan et lokomotiv, hvis de blot ser en tegning, men i 1:87 sammen med modeller af alment kendt jernbanemateriel kan man få et godt indtryk af maskinen og dens størrelse.

.
Man kan så gøre sig sine overvejelser, hvilke typer vogne man vil oprangere bag lokomotivet og på hvilket anlæg det skal køre (stækninger, stationer, byer som de så ud dengang). Uanset hvad (og lokomotivets spændende tekniske historie) var det jo tænkt som en del af "driften" af det tredje rige, med alt der hører til i den forbindelse.
Men det er sikkert flot som vitrinemodel (og jeg vil da ikke udelukke at jeg selv - hvis prioriteringen var på plads - selv kunne finde på at stille det op på en hylde).

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen