Fotoetik?

af Erik Olsen ⌂, Ishøj, 24/8 2011, 15:11 (4185 dage siden) @ Dan Rasmussen

Din sidste bemærkning omkring NMJK, "Lokomotivet", aftaler og usmagelighed, vælger jeg at se bort fra. Det er mig nemlig ikke ukendt, at netop Du er kendt for at fremkomme med udokumenterede påstande og et sprogbrug, som er langt under lavmålet for en god og sober debat.

Det er ikke en udokumenteret påstand at NMJK har en særlig aftale med Lokomotivet om offentliggørelse af fotografier fra deres anlæg.

Citat fra http://www.nmjk.dk/Fotoetik.htm:
"Derudover har NMJK, en aftale med tidsskriftet Lokomotivet, som ofte benytter anlægget som fotografisk supplement for deres artikler. I dette tidsskrift sættes billederne i øvrigt ind i deres rette sammenhæng. Der er således masser af tilgængelige foto`s fra vores anlæg."

låst
5663 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Fra Portør Til Stationsleder

Fra Portør Til Stationsleder
Pris 228 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak