Fotoetik?

af UTJ, 24/8 2011, 11:54 (4179 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Når sådanne fotos præsenteres på en hjemmeside uden en klubs vidende, kan de sikkert nå at gøre megen skade, inden "fejlen" bliver opdaget. Det prøver NMJK at råde bod på, på forhånd.

Hvilken skade? Uanset kvalitet. Det eneste de viser er jo hvad nogle gamle (oftest - ikke altid) mænd (oftest - heller ikke altid) går at sysler med i en kælder uden at blive eksponeret for solens stråler. I så fald er det en eventuel ledsagende tekst som kan være et problem.

Der er stor forskel på en offentligt arrangement, hvor folk tager billeder og på en forespørgsel om at komme en aften for at tage billeder til et bestemt formål. I sidstnævnte tilfælde kan man aftale hvad de bruges til, ikke i første. Og i begge tilfælde skal det jo nok fremgå tydeligt, hvis man vil håndhæve et fotoforbud. For den "kontrakt" på nettet som klubben lægger op til har jo kun klubben som underskriver, ikke fotograferne.

låst
5484 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Internationale tog via Jylland

Internationale tog via Jylland
Pris 242 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak