TKVJ QB vogn fra Brawa

af Morten Flindt Larsen, mandag 22. juli, 2019, 01:46 (35 dage siden) @ UTJ

Nu har Dyrup farvekortet godt nok skiftet farve. Prøv at sammenligne QB model vognen til højre med foto af originalvognen - de to er ens i farven, de er nemlig malet med Dyrup 660!


Det er copy-paste fra det som er lagt op i tråden. Der er ikke noget farveskift i det som er lagt op. Så det er blot sammenligning for at vise det som skal overbevise.


Hejsa,

Som rød/grøn-farveblind kan jeg ikke bidrage meget til debatten men undres dog over, hvordan man med stor sikkerhed kan bedømme farven på en helt nymalet vognkasse (Brawas model) i forhold til et forbilledefoto af en ganske åbenlyst "slidt" og vejrbidt vogn? Se blot patinaen på pufferhylstrene, som på en nymalet vogn vel burde være sorte. Den patina må også i en vis grad påvirke de lodrette flader, ligesom rød maling "i gamle dage" ikke var udpræget lysægte. Men som sagt; vi farveblinde har ikke den samme sikre farvesans som I andre, når det kommer til det, som man kalder for "overgangsfarver".

/Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen