TKVJ godsvognsfarver

af Steff @, mandag 27. maj, 2019, 09:17 (170 dage siden) @ Olaf Skov

Kære Olaf

"De efterfølgende DWA vogne fra TKVJ blev fremstillet på baggrund af billeder og dokumentation fra undertegnede. Men det var først efter nogen betænkningstid at Viggo Falkenstrøm valgte at bruge en anden kilde, salget blev for en stor dels vedkommende båret af anmeldelserne i et blad fra Næstved! Jeg erindrer nu ikke at der var nogen negative ytringer af den grund. Når Viggo Falkenstrøm var på besøg, har vi naturligvis snakket om farver og modelbane. Jeg har aldrig hørt at Viggo som 14 årig skulle have været på besøg hos NFJ for at få oplyst farver på godsvogne, så det tror jeg ikke helt på".

Sidstnævnte tror jeg heller ikke på, fordi Viggo fortalte selv at informationer mv. havde han fået fra Carl Brager fra Esbjerg. Og så tror jeg at du mener "Lokomotivet", da jeg ikke erindrer andre modeljernbaneblade udgivet i Næstved, vel?:-)

Ellers synes jeg det er nogle flotte farve plancher, men som MFL også påpeger, svære at omsætte nu til dags brug, netop p.g.a. de årsager MFL nævner.
Hvad hedder iøvrigt den nederste grønlige farve?

Tak for informationerne, altid godt at få mere viden.

Med venlig hilsen
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen