TKVJ QB vogn fra Brawa

af Olaf Skov, lørdag 13. juli, 2019, 13:58 (190 dage siden) @ ptmadsen

Hej Peter.
Pudsigt nok henviser du til en butik som ikke havde vognen da den udkom, men godt nok tilbød at skaffe den mod ekstraomkostninger. Det samme var tilfældet med de øvrige forretninger jeg kontaktede. Nu er det jo altså en måned siden den udkom. Jeg havde en forventning om at danske forretninger altid bestilte danske nyheder hjem.
Jeg har afprøvet dit forslag med mat lak. Det fjerner nu ikke den svenskrøde farve, men dæmper det blanke i farven. Den bliver ikke mere korrekt med den omgang. Det havde kostet det samme at give vognen den korrekte farve fra start. Nu koster det så ekstra, da jeg maler vognen om med den korrekte farve og så må der jo også nye litreringer til. Det burde ikke have været nødvendigt, da det er en Dyrup standard farve som stadig kan leveres (tones)
Trævognes farve afhænger blandt andet af den lak eller fernis de fik, samt om de blev afrenset med oxalsyre inden de fik lak/fernis. Men det er en helt anden historie.
Kedeligt nok har idemanden til farveændringen af Brawa vognen ikke meldt sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Strejftog IX, Der var engang…
Strejftog IX, Der var engang…
Pris 278,- kr.
 Læs mere 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen