Materiel byg på bestilling mod betaling

af thomash, 4/10 2012, 15:56 (4224 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Hej thomash.

Du beder mig svare på nogle spørgsmål ! ! !

Nej, jeg spurgte Erik Olsen om han ville uddybe hvorfor det ville koste mere end 60.000.


Du har jo ikke selv svaret på mine -først stillede- spørgsmål.

Nej det har jeg ikke, da det er helt irrelevant for diskussionen her.


Hvad skal Du selv have / finder Du rimeligt i timen. Det må da være ligetil at svare på ????????????? (Så kan vi andre selv gange med fire og 50-100)

Det er jeg ikke enig med dig i - hvis jeg ville være tilfreds med f.eks 100,- i timen, fordi jeg godt kan lide at bygge modeller, og det ikke nødvendigvis skal være en bæredygtig forretning, men noget som blot skal løbe rundt. Hvorimod hvis det er en professionel modelbygger der har det som erhverv, så er timeprisen nok en anden. Derfor kan jeg ikke se relevansen i dit spørgsmål!!

Det er (stadig) altid spændende (og ofte lærerigt) at høre hvor meget (eller måske snarere: hvor lidt) godt udført håndarbejde værdsættes ! ! !

Hvem siger at alt altid skal værdsættes i værdi? - hvilket jeg formodet du hentyder til her, siden det ikke er OK at bygge sådan et lyntog til mindre end 60.000!!


I øvrigt skriver Du i dit indlæg:
"Hvis du kan give mig et svar på disse kriterier ud fra den forspørgsel der var i tråden her, er du berettiget til at spille bedrevidende og klog, men så længe de spørgsmål er ubesvaret synes jeg du skal klappe hesten!

Og så synes jeg i øvrigt også det er spændende (og sjældent lærerigt) at høre på gamle bedrevidende personer som dig! Det er simpelthen til at få det dårligt over!!"

Er det dette niveau vi skal diskutere på ?

Tilsyneladende - jeg svarer bare tilbage af samme skuffe som i dit første indlæg. Du skriver til mig som om jeg er en idiot, og når dit niveau er lagt der, så følger mit med!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

På Sporet Af 2021

På Sporet Af 2021
Pris 240 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak