Traktor 1

af Skott, 25/3 2024, 18:59 (114 dage siden) @ Steff

Hej igen Steff


Stort tillykke med din maskine, ikke tvivl om det er teknisk kram "for store drenge":-)

Takker! Ja, det kan den vist godt kaldes ;-)


Nå, revisionsdatoen driller mig og noget "passer ikke" og derfor tilsvarende med farven, hvis vi nu "insektformere";-)

Jeg bliver nødt til at se noget kildemateriale igennem for at sikre mig og bedst ville det være, hvis jeg kunne få fat i Reparationsbogen. Kan IKKE huske om den er i Odense og om nogen kan komme til den overhovedet, ombygning/skimmelsvamp/flytning.

Kommer tid, kommer råd!


M.h.t. gnistfangeren var det helt sikkert Hærens og Luftwaffes traktorer der fik dette i og med at de arbejdede på ammunitionslagre eller steder med brændstof. Om DR havde brug ved jeg ikke.

Men vender tilbage, er selv lidt hængt op p.t. i nærheden af MAK fabrikken.

Alt i orden - Det har intet hastværk, blot nyhedes interesse. Maskintegningen for Traktor 1 viser heller ikke gnistfangets placering eller dimensioner. Formoder Kim har lavet den printede model efter de sparsomme billeder, der findes?


Endnu engang tillykke md din model og fortsat god dag

Tak for det og i lige måde :-)

Steff

--
Med venlig hilsen

Skott


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak