McK MT lyd og power pack

af mikkelwf, 12/8 2021, 21:03 (1017 dage siden) @ Erik A

Du er måske ikke klar over at hvis en mobiltelefonhøjttaler som den brugte ikke har er resonanskammer, så ødelægger den sig selv?

Altså en fejlkonstruktion!

Men det ved Kasper Bang åbenbart ikke, alternativt er der en flok kinesere der bare har gjort som de selv vil.

nej det er jeg ikke.. kan du dokumentere at det er en højtaler fra en mobiltelefon, som du påstår, og at den i øvrigt går i stykker, eller er det bare noget DU finder på?


Og en powerpack uden funktion. Ja, køber du dig en bil med en bilradio, der godt nok er monteret rent fysisk, men ikke sluttet til, så må du gerne reklamere over det.

Altså en mangel ved varen!

Det har jeg også skrevet du kan reklamere over.


Og ja, reklamationen er mellem de stakkels forhandlere der har fået leveret en fejlkonstrueret/fejlproduceret vare og kunden der forventer at få noget velfungerende for de 3000 kroner han/hun har betalt for varen.

Pointen må være at man fremover IKKE forudbestiller nye konstruktioner fra McK, med mindre at man vil spille med i kvalitetslotteriet.

Hvad har forudbestilling at gøre med om varen ikke virker som DU forventer?
Det står dig jo i øvrigt frit for om/hvad du vil købe/forudbestille.

Det kunne også være at nogle forhandlere dropper at tage chancen med endnu en omgang produkter, hvor kvalitetsikringen er lig nul.

Tja, det tror jeg ikke..

McK producerer populære modeller som sælger og selvom der er problemer (helt ærligt, jeg kan stort set ikke nævne én producent hvor der IKKE er den eller anden form for problemer med nogle produkter, og her går de store absolut heller ikke fri) så vil folk gerne have deres ting.

Men igen, ingen købetvang.. ;)


En ting er at “Mister QC” ude i kinaland ikke har en dyt forstand på, hvordan en højttaler skal lyde, men der er åbenbart heller ingen der har bedt ham om at teste funktionen af powerpack - alternativt har han bare sprunget let og elefant hen over testen.


McK hjemmesiden er tyst som graven, hvad angår problemer (undskyld: manglende kvalitetssikring).


/EA

Måske du liiige skulle tage racisme- og fordomshatten af ingen du kommenterer!? (det er sgu lidt useriøst, helt ærligt). Hvad ved du om hvilke kompetencer de forskellige ansatte har. Ved du HVAD der er blevet aftalt i forbindelse med kvalitetskontrollen. NEJ vel.

Det er helt fint du har holdninger til ting, og til producenter, det står dig, igen, HELT frit for.

Jeg medgiver helt at der er problemer her, og ja, jeg synes også det er lidt useriøst af McK. at de endnu ikke har meldt noget ud (men ja, siden de to seneste opslag er der jo også gået 18 måneder siden det forrige).

Og ja, der er et generelt problem med kvalitetskontrol i branchen. Jeg kan nævne følgende producenter jeg har oplevet problemer med indenfor de sidste 6 måneder: LS Models, ACME, Roco, RockyRail, Jeco. Det er åbenbart svært at styre produktionen derude og det går nogle gange lidt hurtigt.. Men McK løser for det første problemerne (selvom kommunikationen er tung nogle gange). F.eks. ACME og LS er TOTAL umulige at få fat på. Så set i brancheperspektiv er de ikke særlig slemme (det er min egen personlige erfaring).

Men derudover synes jeg du pisker en stemning op, og jeg synes godtnok useriøst at tilsvine navngive personer og folkeslag på et konspiratorisk grundlag. Hvis du reelt havde prøvet at få produceret modeltog i Kina og kunne berette om at de alle sammen var dybt inkompetence og prøvede at tage en vis kropsdel på dig, så fair nok, men når du INTET ved om de reelle forhold så synes jeg, helt ærligt, du strammer tonen for hårdt!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak