McK MT lyd og power pack

af Erik A, 4/8 2021, 23:53 (1029 dage siden) @ mikkelwf

Du er måske ikke klar over at hvis en mobiltelefonhøjttaler som den brugte ikke har er resonanskammer, så ødelægger den sig selv?

Altså en fejlkonstruktion!

Men det ved Kasper Bang åbenbart ikke, alternativt er der en flok kinesere der bare har gjort som de selv vil.


Og en powerpack uden funktion. Ja, køber du dig en bil med en bilradio, der godt nok er monteret rent fysisk, men ikke sluttet til, så må du gerne reklamere over det.

Altså en mangel ved varen!


Og ja, reklamationen er mellem de stakkels forhandlere der har fået leveret en fejlkonstrueret/fejlproduceret vare og kunden der forventer at få noget velfungerende for de 3000 kroner han/hun har betalt for varen.

Pointen må være at man fremover IKKE forudbestiller nye konstruktioner fra McK, med mindre at man vil spille med i kvalitetslotteriet.
Det kunne også være at nogle forhandlere dropper at tage chancen med endnu en omgang produkter, hvor kvalitetsikringen er lig nul.

En ting er at “Mister QC” ude i kinaland ikke har en dyt forstand på, hvordan en højttaler skal lyde, men der er åbenbart heller ingen der har bedt ham om at teste funktionen af powerpack - alternativt har han bare sprunget let og elefant hen over testen.

McK hjemmesiden er tyst som graven, hvad angår problemer (undskyld: manglende kvalitetssikring).


/EA


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak