McK MT lyd og power pack

af Svend B J, 24/7 2021, 19:42 (1040 dage siden) @ Bent Larsen

Hej
Forkert lyd, lever tilbage til forhandler, købeloven, osv. Ja men hvis Nu McK holdning at den er leveret med den rigtige lyd osv. Efter hans mening, så kan en forhandler da ikke bare tage den tilbage. Der skal vel være en påviselig fejl og ikke bare “ jeg kan ikke li lyden “ f. eks. Jeg er ikke super McK fan.

Ja hvad gør man? hvor tæt på den virkelige lyd forventer man at en model i 1:87 kan have? Bytte til en anden tilsvarende model er ikke en løsning. Og hvad med eventuelle småfejl (rent modelmæssigt), giver det også ret til at levere varen (som i øvrigt ikke er fejlbehæftet) tilbage? Vil det være bedre på forhånd at sige, at man ikke har tiltro til leverandørens evner og derfor holde sig tilbage for at købe fra det firma i det hele taget? Eller i det mindste at købe modellen direkte hos forhandleren og se dens køre- (og lyd-) egenskaber inden man skrider til køb?!

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak