DSB damplokomotiv litra E fra Märklin/Trix

af john3003, 24/4 2022, 09:49 (763 dage siden) @ Bent Larsen

Hej Bent.
Det at afstand til tender kan justeres, er ikke det papir værd det er skrevet på. Som der står i den vejledning der medfølger Trix E modellen er den korte afstand kun til brug i en vitrine, og det passer.
Jeg har Peco spor og sporskifter med nogle steder med mindste radius og sammenkobling i S form, det kan Trix maskinen IKKE klare. Det kan mine to e E maskiner fra Heljan klare UDEN problemer. Så "second to none2 er Märklin/Trix nu heller ikke, med undtagelse af prisen.
Den store afstand mellem tender og lok ødelægger totalt helhedsindtrykket. Hvorfor denne afstand fordi der er nogle få der kører med meget små radier i kurverne. Den udmærkede you tube video fra John (tysktalende) nævner kun i en bisætning dette problem, men han nævner at det kun går på store radier at køre med tender tæt sammenkoblet.
Dette her er ganske enkelt en ommer. Märklin kunne jo købe en Heljan maskine for at se hvordan de har løst det.
Hvis der er nogen der har fundet en løsning på dette, evt. afkortning af gulvet i fører kabinen, hører jeg det gerne.
Mine 2 stk Heljan E maskiner bliver nu alligevel ikke solgt, de er bestemt på højde med Märklin/Trix modellen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak