Næste godsvognsmodel?

af Svend B J @, tirsdag 16. juli, 2019, 09:37 (361 dage siden) @ Morten Flindt

Efter al dette "frem og tilbage" er vi nu kommet i mål og kan konstatere, at Fleischmanns udgave af den tyske "O10 Halle" er den meste korrekte.
Omsat til danske modeller: Her kan der fremstilles forskellige og næsten korrekte modeller af forskellige danske DSB- og privatbaneudgaver. Der er lidt omkring skrivefeltet til venstre (hvor der på Fleischmanns model er påsat en plade), men mon ikke de fleste ville kunne leve med det?
Næste spørgsmål: Findes der en dansk repræsentant for Roco, som kunne have lyst til - og interesse i - at gå videre med dette til Roco? Vi må gå ud fra, at de gamle Fleischmann-forme stadig eksisterer.

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen