Næste godsvognsmodel?

af Morten Flindt, mandag 15. juli, 2019, 16:19 (362 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Morten Flindt, mandag 15. juli, 2019, 16:25

Næste godsvognsmodel?
Gerne en litra PF (med mulighed for privatbanevarianterne NFJ P 261, TKVJ PF 1503, FFJ PF 1300, HHJ PF 149 og HHJ PF 228).

.
Vi springer lige over til de åbne godsvogne.

PF-vogne har været savnet længe, men der er også andre muligheder som ligger lige for, bl a litra PE samt diverse privatbaneudgaver.
Her må ROCO ligge inde med de tidligere Fleischmann forme. Altså ikke den billige og ikke specielt gode Sachsenmodelle/ROCO-udgave, men de noget pænere Fleischmann-udgaver.

Hejsa,

Den "noget pænere Fleischmann-udgave" er en specialproduktion til det italienske marked. Den har flade pladedøre, hvor de danske PE'ere havde formpressede døre. Den eneste danske, jeg har set, som havde pladedøre, var en færgevogn, altså en ex PER med bremseplatform. Så Fleischmann-italieneren er desværre en "nitte" i dansk sammenhæng.

Vi må nøjes med at vente, til fx Brawa eller Exact Train kommer med nogle nye forme, der lægger de gamle Fleischmann/Roco/Tillig modeller i graven.

Venlig hilsen
Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen