Brugt modeltog med dansk forbillede - hvad er eftertragtet?

af h087 ⌂, bagsværd, 17/2 2016, 10:56 (2992 dage siden) @ Torben Z.
redigeret af h087, 17/2 2016, 11:02

:-)

Hej Torben

ja - de bliver solgt og købt til de priser

ja sjovt nok var France train ikke særligt kendt herhjemme dengang i 70erne

men i Odense havde vi en rigtig lejetøjsforhandler ( en af den der havde dukker, lego i løs vægt og alt muligt andet og lidt modeltog - hvilket man ikke troede - når man så hans vinduer - forretningen lå i kælderen) hvilket jeg engang opdagede omkring 80 og der var lidt Jouef i vinduet - så ind og kigge - og f..... der var masser af Jouef og også France train på hylderne - så der blev købt ind af de ret korrekte modeller Jouef udgav dengang og priserne !! - tror at jeg gav omkring 100 - 150 kr/stk for diverse CIWL vogne fra France train og Jouef presige og Jouef - her iblant en type F - der så blev solgt videre til en samler der er kendt i DK for at samle og skrive om CIWL - samme pris som den blev købt for - mener at kunne huske at det var enten 100 eller 150 kr.

mærkeligt nok var de dengang hundedyre - hvis man skulle have dem fra tyske forhandlere - mener at prisen dengang lå omkring 60 DM !

mvh
henning h087

--
med venlig hilsen
henning orlowicz h087 - h087@hotmail.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne



Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak