Brugt modeltog med dansk forbillede - hvad er eftertragtet?

af fkm, Næstved, 15/1 2016, 23:13 (3023 dage siden) @ langelandsbane

På den seneste messe i Valby, så jeg Heljans blå BN vogne ligge til salg for 800,- - købte selv et par stykker for et par år siden på samme messe for - så vidt jeg husker 200,- pr. stk.

Når nu McK kommer med deres ME, så ville det være oplagt med et nyt oplag af disse vogne, som er ganske gode.

På den forrige Banebørstedag i NMJK købte jeg en Togmodelle BN + BNS med åben front - 400 for begge - BNS i dag er set til 1000,-

Senest har jeg set en kort udgave af 4. generations S-toget til salg på Facebook til 9.500,- - der kan jeg ærgre mig over at jeg ikke købte det sæt, som Hejlan havde på deres stand i Dortmund tilbage i 2007 - det stod til omkring 1000,- - men det var hurtigt væk fra standen.

Noget jeg savnet: M38 fra Lollandsbanen, nu har Heljan jo en form med sluttere - og måske et par MX også fra LJ. JEg har selv købt MY 1156 og MX 1013 i den seneste generation fra Heljan, og de er rigtig gode.

Y-tog fra Lollandsbanen samt Østbanen.

En IC3 i opdateret version - gerne med de lovede kvaliteter som McK leverer kunne være interessant - der vil der også være muligheder for at lave nogle "spin-off" modeller, , LJ IC2, Øresundståg m.v.

Men al ære og respekt, så skulle man overveje at lave flere modeller af nutidens tog. De klubber jeg har besøgt, må siges at have en høj gennemsnitsalder, og ved at have nogle af de nutidige lokomotiver, togsæt og vogne, så kunne man måske lokke det lidt yngre publikum ind i hobbyen.

Mvh
Flemming


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak