Brugt modeltog med dansk forbillede - hvad er eftertragtet?

af cm, 15/1 2016, 14:47 (3023 dage siden) @ UTJ

Jeg hører fra tid til anden om danske modeller (Hobbytrade, Heljan, Togmodelle og andre) som på brugtmarkedet bliver handlet til ganske høje priser, fordi de sjældent bliver udbudt og køberne er villige til at betale højr priser. Hvilke er der tale om? Jeg tænker ikke på fjollede auktioner hvor en køber har betalt for meget, men på eksempler hvor der simpelthen er stor samlerinteresse og lille udbud. Det er ikke for at fiske efter re-runs eller nyoplag, kun af simpel interesse.

Senest har jeg hørt at Bns-vogne i første udgave med gummivulst (Bns 500-529) nogle gange handles for høje priser. Tidligere har vi set indlæg om AB-vogne til høje priser (senere formentlig slagtet af nyt oplag). MY 1132 i sparebemaling skulle også være en særling som har en skare ganske interesserede......

Andre eksempler og erfaringer?

Hej UTJ!

Jeg må indrømme, at jeg har betalt - måske lidt i overkanten - for nogle brugte vogne, der ikke var på hylderne hos forhandlerne længere: HELJAN litra DH (Har tre stks nu) og DWA SOLOFABRIKEN tankvogn. Tilligemed en Bns fra MG-Togmodelle - som jeg var villig til at betale fuld "ny-pris" for, men som jeg dog fik forærende af en god ven.
mvh
Chr

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak