Brugt modeltog med dansk forbillede - hvad er eftertragtet?

af Tonny Brandt Andersen ⌂, 18/1 2016, 09:15 (3018 dage siden) @ Claus E. Hansen


Min morale er også at man skal købe modellerne når de kommer og ikke spekulere i at priserne nok falder. For det kan meget nemt blive for sent at købe en bestemt model med et givent vognnr., der lige passer til ens tidsperiode på modeljernbanen, og så er priserne også derefter på Internetauktionerne bagefter.

Mvh
Claus

Det er et spørgsmål om at kende producenterne. Heljan og Roco sælger dyrt det første 1½ år, derefter bliver prisen nærmest halveret, og så udgår produktet. I den tid hvor produktet er på tilbud, er der flere der køber til bunke, og sælger det på f.eks. QXL. Når Hobby Trade's F-maskine og McK produkter holder prisen har jeg respekt for det, og køber mens det er nyheder. Jeg syntes det er vildt at en af McK's ME'er allerede er udsolgt inden den kommer på gaden. Til gengæld udgav Heljan 8 stk. A, B,Bab og AB vogne for over et år siden. De har ligget fast på 449,- kr. men til Black Friday købte jeg hele bundtet til 299,- kr./stk. Jeg venter stadig på at Bf bliver sat ned, før jeg køber den.

Hobby Trade's MT skulle nok have været den man havde købt til bunke af, den tror jeg også kan sælges godt i dag. Problemet er nok bare, at når først nyprisen har været nede på 948,- kr. så skal der lige gå et par dage, før man sætter den til salg igen til 1599,- kr.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak