IRMA overlever...

af Søeborg, 3/2 2023, 10:39 (449 dage siden) @ Steff

Hej Steffen.

Dejligt at se en nutidig Irma-butik - stadigvæk i live. Jeg husker godt "JRMA"-skiltene, bl.a. på Østerbrogade, og der findes mange billeder af dissse skilte, senest gengivet i Politiken i tirsdags, hvor der var et halvsides billede fra Irma-butikken i Stubbekøbing. I jubilæumsbogen er der også en del ældre billeder, og et sikkert sted at søge efter billeder med en Irma-butik i baggrunden, er i Sporvejshistorisk Selskabs mange liniebøger og -hæfter. Når jeg får tid, laver jeg nogle JRMA-udhængsskilte til min H0-butik.

Skal vi ikke lige nævne, at 'drabsmanden'på Irma, nemlig Coop/FDB/Brugsen, får et mindesmærke i form af et husbyggesæt fra hobby trade inden længe (så står det jo enhver frit for at konvertere bygningen til en IRMA-butik!).

[image]

I 1967 kørte vogn 257 rundt i København og reklamerede for Irma Kaffe. Vognen samt bivognen nr. 1381 er bevaret og findes på Sporvejsmuseet, men er ikke restaureret.

[image]

Undervejs var der udskænkning af Irma Kaffe til passagererne. Det er muligvis direktør Børge Olsen, der sidder til venstre. Begge billeder er optaget af Leif Bang.

Med venlig hilsen,

Flemming


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001
Pris 310 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak