Den danske Model.

af Erik V . Pedersen ⌂ @, tirsdag 31. august, 2021, 22:48 (46 dage siden) @ Gerhard V.

Og vores M/F Morsø har da de 2 skorstene uden huller ( men det kommer snart ! )


Hej,

undskyld at jeg blander mig in...
tænk bare på, at Morsø har kun en skorsten. Det andet rør er kun for skønhedens skyld monteret på færgen. Som det kan anes t. ex. her:
https://helsingormodelskibsvaerft.dk/wp-content/uploads/2020/04/Mors%C3%B8-2.jpg
Der findes huller kun på et rør, men her tre huller. Den anden "skorsten" er helt lukket.

Mvh

Gerhard.

.
---------
.

Hej Gerhard.

Tak for dit indlæg og oplysningerne, som jeg må erkende, at jeg ikke kendte. Her vil jeg til gengæld tro, at det er jeg nok ikke den eneste, der vidste -- jeg er jo "kun" modelbygger ud fra det materiale jeg har til rådighed. Jeg har også denne tegning (ses jo flere steder i litteraturen), men betydningen af disse cirkler på tegningen, kendte jeg ikke. Gad vide, hvor mange af de byggede modeller i 1:87, der er bygget således / rigtigt.

Er der nogen blandt læserne, der har bygget deres model således (jeg håber dette bliver set, læst og besvaret). Spændende.

Tak for oplysningerne.

Erik V. Pederse.
evp.dk

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Hilsen fra jernbanen

Hilsen fra jernbanen
Pris 278 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen