Den danske Model.

af Erik V . Pedersen ⌂ @, fredag 27. august, 2021, 20:53 (267 dage siden)

Fra dåseblik til 3d-print.

[image]
Den danske Model -- det kan man vel næsten også tillade sig at kalde de mange små og store, danske færger, der i tidens løb har set næsten således ud (de små) og tilsvarende -farvemæssigt- (de store).
VENØSUND -- NÆSSUND -- HVALPSUND -- HANNÆS "H0" -- 1:87 - ^---v

[image]

Netop i disse dage, har jeg lagt sidste hånd på disse fire småfærger, der nok samtidig bliver det sidste modelarbejde fra min side. OK - måske en færdiggørelse eller to, men nybygninger, næppe.

1950/51 til 2021 -- det har været en interessant tid -- mange gode venner - i (model-)jernbaneklubberne og Sporvejshistorisk Selskab såvel som udenfor disse klubber/foreninger, men man bliver ældre ! ! ! Man bliver dårligere og dårligere til det hele, undtagen til een "ting" -- man bliver bedre og bedre til at glemme ! ! !

Hvor er der sket meget i disse år. Lige nu kører en anden tråd om CR-bogiesider. Bogie-sider (tinstøbte til enkelte vogntyper -enkelte messingstøbte- hjulsæt og puffer var noger af det eneste man (jeg) dengang kunne købe i størrelse "0" --- Nu kan man købe næsten alt, hvad øjet fanger.

Gad vide, hvad fremtiden vil bringe ??? ! ! !

Hilsen,
Erik V.
evp.dk

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak