Modeltog som "ny"

af Morten Flindt Larsen, København K, 4/11 2019, 12:38 (1635 dage siden) @ Rolf Berg

Goglede på "Märklin Lint" og fandt en hel del hvoraf meget uintressant -
Men bl.a. dette fandtes på søgningen - men desværre ude af produktion og ikke i lager :

Jeg er usikker på prisen - kan være Svenska Kronor .

https://www.maerklin.de/en/products/details/article/37720/

https://model-craft.se/produkt/lint-41-diesel-powered-commuter-rail-car-train-arriva-da...

Når det gælder produktionstid er det ikke som den gamle gode tid hvor de samme køretøjer var i Katalogerne hvert år , suppleret med et par nyheder hvert år og et par udgåede . Nu er det også kort produktionstid for mange Tyske modeller og de kan få småforandringer med nye loko - og vognnumre og smådetaljer .

Nej, og gudskelov for det. Den gamle tid var bestemt ikke "god"; producenterne lagerførte bestemte modeller i ofte adskillige år, og så måtte man ellers bare stagnere og tage til takke med det. Den gammeldags fremgangsmåde var medvirkende til, at der ikke udkom ret mange danske nyheder og at sortimentet på mange områder var meget begrænset. Men okay, det var da for lidt "tungere" mennesker lettere at orientere sig på markedet dengang, end det er i dag, hvor meget udgives i "flash collections" ligesom modetøj - i øvrigt helt i ungdommens ånd.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak