Hvorfor er modeltog så dyrt

af ventrikel, 1/11 2019, 20:06 (1631 dage siden) @ Brian K

Hej

Har en knægt der er meget vild med tog, og vil gerne have noget modeltog. Det skal helst være danske lokomotiver og vogne, men uha uha man komme ikke langt for en 500 kr. Seddel.

Hvad havde du forestillet dig at få for 500 kr? Det lyder som om at du får såvel lokomotiv, 2-3 personvogne 5-6 godsvogne 30 m skinne og en styrepult!


Vi har kigget på nettet div. Steder og besøgt flere butikker. Men bare en lille brun DSB godsvogn koster 3/400 kr. En personvogn 5/600 kr. For ikke at tale om lokomotiverne.

Så kik igen. Hos shop.nettog kan du få nye danske vogne for 200-250 kr.


Jeg har læst at modeltogsbranchen er en uddødende race hos især unge mennesker, noget af det skyldes jo nok også prisen på materiellet/skinner m.m.

Næppe prisen. Men tilbuddene indenfor computerspil er rigtigt stort og meget modeltog er i dag meget sart og ikke særligt egnet til børn under 8-10 år.

Ved godt der findes brugt modeltog på markedet men det er ofte lige så dyrt som de helt nye modeller.

Jeg har på den blå avis et helt nyt sæt med 5 DSB vogne for 900 kr. Altså under 200 kr stykket!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak