Hvorfor er modeltog så dyrt

af Morten Flindt Larsen, København K, onsdag 30. oktober, 2019, 15:27 (637 dage siden) @ Brian K

Hej

Har en knægt der er meget vild med tog, og vil gerne have noget modeltog. Det skal helst være danske lokomotiver og vogne, men uha uha man komme ikke langt for en 500 kr. Seddel.

Vi har kigget på nettet div. Steder og besøgt flere butikker. Men bare en lille brun DSB godsvogn koster 3/400 kr. En personvogn 5/600 kr. For ikke at tale om lokomotiverne.

Jeg har læst at modeltogsbranchen er en uddødende race hos især unge mennesker, noget af det skyldes jo nok også prisen på materiellet/skinner m.m. Ved godt der findes brugt modeltog på markedet men det er ofte lige så dyrt som de helt nye modeller.

Hejsa,

Det står dig da frit at starte din egen produktion af modeltog op, hvis du mener, at fx den billige arbejdskraft i Østen, det producerer modeltogene, får for meget i løn og kan udbyttes noget mere, så du kan få billigere tog til din søn. Find nogle billige konstruktører derude eller fx her i Danmark, som du kan underbetale, inden du går konkurs. Din søn vil blive stolt af dig.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen