Avatar

B-vogne - nye numre?

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 6/2 2014, 23:01 (3754 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

:-( > En enkelt svale gør ingen sommer.

Hej Morten

På Vendsysselbanen var postvogne i InterCity-tog slet ikke ualmindeligt - i andre personførende tog på Vendsysselbanen benyttedes i stedet BD-vogne til post.

Hvis man kun ser på, hvad der foregik ude i det virkelige liv (sådan som du beskriver), så begrænser det naturligvis anvendelsen af postvogne en del.
Men hvis man i stedet fokuserer på, hvad der praktiseres på hjemmerundbanerne rundt omkring i det ganske land, så skal et InterCity-tog med respekt for sig selv da naturligvis også medbringe en postvogn, sådan at indbyggerne i X-købing kan få deres post.
Og på den måde er/bliver anvendelsen af postvogne i skala 1:87 nok noget mere udbredt end den var i skala 1:1 - og behovet for sådanne forholdsvis større :-)

Muligheden for P-vogne med og uden tagvinduer (her ville versionen med tagvinduer evt. være at foretrække), i vinrød og rød design, og mulighed for at lave DSB tjenestevogne eller Contec tjenestevogn giver lidt variationsmuligheder.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Nye jernbanestationer på Roskildebanen

Nye jernbanestationer på Roskildebanen
Pris 110 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak