Avatar

B-vogne - nye numre? Ja tak

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 5/2 2014, 11:47 (3756 dage siden) @ UTJ

ACME 2014!!!!!:
EA 3010 side 26
Ckm side 76....Den har stået der i en årrække!
BP Gas...der er udleveret...side 117
Hios side 128


Vi kan kun håbe på, at ACME langt om længe sender modellerne på gaden.
B og Bn, som eller længe har stået i deres nyhedskataloger, er forsvundet. Ærgerligt, for B vognene i den høje standard, som Togmodelle/ACME leverede Bn vognene i, mangler samt det er svært at opdrive B vogne, fra Heljan.


Hvilke B-vogne er du interesseret i? Epoke mv.? Jeg kan jo rejse problemet med B-vognstørke overfor Heljan. Det er oplagt at få produceret nogle nye numre hvis der er udsolgt at det seneste røde 4-vognssæt (Kat 9920: A,B,B,B) som kom for nogle år siden inden Hobbykædens udgaver, baseret på Heljans model.

Hej Ulrik

Nye oplag af A/AB/B-vogne til epoke 4 ville være yderst velkomment - brugte røde af slagsen er som oftest dyrere end tilsvarende vinrøde til epoke 3 - det giver vel et fingerpeg om udbud/efterspørgsel ;-)

Udover "almindelige" A/AB/B-vogne til epoke 4, så ville varianter heraf (f.eks. nedklasserede vogne) som nævnt her være mindst ligeså velkomment.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak