1. gen. S-tog. 1:87-byggesæt, -tegning/-beskriv, med 3 fotos

af Erik V. Pedersen ⌂, 21/6 2013, 23:07 (3971 dage siden) @ Erik Olsen
redigeret af Erik V. Pedersen, 21/6 2013, 23:31

Hej Erik O.

Som mere eller mindre beskrevet står jeg bl. a. med et antal "porcelænsisolatorer" i især to udformninger, der skal anvendes til strømaftagerne/"fugleburene" 2 x 4 til hver aftager, men har kun disse fotos visende strømaftagerens nærmere opbygning og andre komponenters placering. Nu er der vel i høj grad tale om "standardkomponenter", så det er placeringerne, der er det største problem.

[image]

[image]

[image]
DSB Mm 718. Jernbanemuseet. Odense. 14. juni 2010.

Der er også et par andre ting formentlig omkring tagudrustningen, der volder vanskeligheder, fordi der intet tegningsmateriale er med.

Det er derfor ikke dele jeg mangler eller skal lave, men de dele, der er med skal anbringes -og helst rigtigt- fra begyndelsen.


Erik V. Pedersen
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak