Vingehjulet og DSB-bladet bortgives scanning af Lokomotivet

af Steff, 8/5 2013, 09:33 (4015 dage siden) @ h087

Go´morn!

Dette er ved at udvikle sig til noget, som ikke har noget at gøre med det jeg skrev, hvorfor jeg skal afslutte og præcisere.

H087, du behøver ikke at scanne Lokomotivet for senere at få en tilladelse til at udligge det scannede på internettet, uaset hvilken type og omfang det er.
Den får du ikke.
Så vi er heller ikke interesserede i tilbuddet om back-up. Iøvrigt har vi jo nok back-up "indenfor huset" allerede. Og det kunne da have været rart at kende tilbudet, før det kom på dette forum, ikke sandt?

Lokomotivet vil selv, når og hvis, bestemme hvem, hvad og hvorledes dette eventuelt skal foregå.
Og allerede scannede filer du har, må ikke gives videres til 3. person på f. eks. en CD eller et "stick". Dette er at betragte som piratkopiering ligesom af musik og film. Bare lige for at sikre os, OK?

Hvis Lokomotivet skulle have misligeholdt en aftale med dine tegninger er det sket uforvarent og det beklager vi så. Men vi har ikke fået det at vide fra dig.
Hvad du har haft af udgifter til tegninger er bladet fuldstændigt uvedkommende, de blev os tilbudt mod at du fik frieksemplar. Det var aftalen.

Bladet har copyrigt, du har ophavsret på dine tegninger, ligesom andre har på deres tekster og billeder. Men du kan ikke give tilladelse til at andre affotografere/scanner dine tegninger i bladet til andet end privat formål og dér behøver man jo ikke tilladelse. Hvis en person ønsker at bruge en af dine tegninger offentligt, må de henvende sig til dig og du sender tegningen, ikke bladet. Det er den måde vi bl.a. er med til at overholde copyright samt oprethedsloven på. Og det gør vi så.

Erik Olsen, du har en holdning til vores sprogbrug. Det har vi også og vi er slet ikke enige.

Hvad andre tidsskrifter/blade/forlag har af meninger og holdninger til at blive scannet, er deres sag.

Fortsat god dag og venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak