Vingehjulet og DSB-bladet bortgives scanning af Lokomotivet

af Steff, 7/5 2013, 20:13 (4016 dage siden) @ h087

I forbindelse med den meddelelse, der blev udlagt 6. maj 2013 kl. 2157 under overskriften:

”Vingehjulet og DSB-bladet bortgives”, skal redaktionen af tidsskriftet LOKOMOTIVET meddele:

Forlaget Tog på Tryk samt dets forgænger Forlaget Lokomotivet, ønsker ikke under nogen former en scannet version - eller dele deraf - af bladet, dets særskrifter og andre udgivelser herfra, anvendes på nogen som helst elektroniske medier, det være sig Internet, private- og/eller kommercielle hjemmesider eller sociale medier.

Forlaget skal gøre opmærksomt på, at:

”Eftertryk af artikler, annoncer og tegninger m.v. er forbudt uden forudgående aftale med LOKOMOTIVETS redaktion eller forretningsfører”.

Bladet eller andet udgivet af forlagene med hele dets indhold af tekst, annoncer, tegninger og grafiske fremstillinger mv., er underlagt dansk lov om ophavsret.
Dette betyder i praksis også, at fotografier, tegninger mv. ikke må scannes og anvendes på ovennævnte medier, selvom man har en aftale med ophavshaveren, da dette indgår som en del af bladets copyright. Dette gælder også den bog om litra E, der efter aftale med sidens webmaster - er udlagt på ”jernbanen”, hvor der både skal indhentes tilladelse af sidens webmaster som redaktionen af bogen.

Om blade og andet engang i fremtiden skal scannes til brug for elektroniske medier, er udelukkende en beslutning, der i så fald bliver taget af redaktionen ”Tog på Tryk”.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler/Torben Andersen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak