CM ventes klar fra HELJAN i september

af UTJ, 20/8 2012, 17:39 (4266 dage siden) @ Claus E. Hansen

Jeg er ret overbevist om at ingen af disse er droppet. I den senere tid har der ikke været meldt særligt meget ud med kommende nyheder på hjemmmesiden, måske for ikke at give en masse forventninger, hvis det så ender med at tingene nu bliver noget forsinket. Det har vi jo oplevet med dampen både hos Heljan og Hobbytrade.

Det er også først her i den seneste tid at CM-vognen har været nævnt på hjemmesiden. Så det kan man slet ikke regne med.

Mon ikke det næste bliver meldt ud, nu når CM-vognene kommer til september?

Det sidste er muligt, men der kan også gå lidt længere inden der kommer noget konkret om hvad der følger efter CM og ME/F. Der arbejdes pt på fremtidigt program, herunder sekvens i forhold til ideerne. Og det er helt korrekt at hverken H eller BL er taget "af plakaten".


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak